Πρώτο TikTok Μητσοτάκη από Μαξίμου: Mάθαμε τι περιέχουν οι μπλε φάκελοι

Δεν πήρε...μπλε φάκελο ο Πίνατ

Οι στόχοι της νέας κυβέρνησης 

Στο πρώτο TikTok από το Μέγαρο Μαξίμου που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηρώντας και τη δέσμευσή του ότι θα συνεχίσει τα βίντεο, εξήγησε τι είναι οι μπλε φάκελοι που παραδόθηκαν στους νέους υπουργούς της κυβέρνησής του.

Βουλή: Το Σάββατο 8 Ιουλίου η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με απλά λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε συνοπτικά και γρήγορα σε...χρόνους TikTok τι είναι ο περιβόητος μπλε φάκελος που παραδόθηκε στο κυβερνητικό επιτελείο.

«Μέχρι το 2019 τα πράγματα γινόντουσαν λίγο διαφορετικά. Όταν κερδίσαμε για πρώτη φορά τις εκλογές, όλοι οι νέοι υπουργοί, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, πήραν έναν μπλε φάκελο σαν κι αυτόν, ο οποίος είχε μέσα όλα τα ορόσημα και όλες τις πολιτικές προτεραιότητες για το υπουργείο το οποίο αναλάμβαναν», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι ο καλύτερος τρόπος να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ των προεκλογικών μας δεσμεύσεων και αυτά που θα κάνουν οι υπουργοί, από τη στιγμή που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Φέτος οι φάκελοι περιλαμβάνουν: 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης, 959 επιχειρησιακές, ναι καλά ακούσατε, δράσεις. Αυτά αφορούν όλη την κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Τι περιέχουν οι μπλε φάκελοι που μοίρασε ο Μητσοτάκης στο υπουργικό

Ο Πίνατ στο Μέγαρο Μαξίμου

Στο βίντεο «φιγουράρει» και ο διάσημος πλέον Πίνατ, ο οποίος έχει επιστρέψει...δυναμικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θέλει και ο Πίνατ έναν μπλε φάκελο, γιατί ως γνωστόν είναι κομματόσκυλο, αλλά, προς το παρόν, θα πάρει μόνο μία λιχουδιά», αστειεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης.

 

@kyriakosmitsotakis_ Τι είναι ο μπλε φάκελος; #KyriakosMitsotakis ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top