Kόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ για την εκπροσώπηση Fund από τον Δημήτρη Μάντζο

Ηλιόπουλος: «Δε μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι, ας πληρώσουν παραπάνω»

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία για τον εκπρόσωπο της Χαριλάου Τρικούπη Δημήτρη Μάντζο, του οποίου το δικηγορικό γραφείο φέρεται να εκπροσώπησε εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων σε αντιδικία με δανειολήπτη σε ελβετικό φράγκο.

Νέα κυβέρνηση: Κρίσιμες συσκέψεις στη ΝΔ για να «κλειδώσει» η σύνθεση  

Με τίτλο «Δικηγόρος των funds ο Δημήτρης Μάντζος»  κυκλοφορεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία». 

Αναφέρει ότι επιστρατεύτηκε από εταιρεία διαχείρισης δανείων  έναντι πολίτη που χρωστούσε 55.000 ευρώ σε ελβετικά φράγκα για στεγαστικό, κατηγορώντας τον ότι βαδίζει «στα χνάρια του Ανδρέα Πάτση».

 Απάντηση έδωσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για  προκλητική και απαράδεκτη σύγκριση, παραδέχεται ωστόσο ότι ήταν μια υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο του. 

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για υποκρισία καθώς μόλις χθες έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών. Το ΠΑΣΟΚ κάλυψε τον κύριο Μάντζο και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι επιστρατεύει κάθε αθέμιτο μέσον για να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος έκανε και μία δήλωση για τους οδοντίατρους που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την υγεία ανέφερε ότι με ψηφιοποίηση  του συστήματος θα πιάνονται οι φοροφυγάδες του κλάδου. Καταλήγοντας στη φράση ότι δε μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι, ας πληρώσουν κάτι παραπάνω».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top