Ναυάγιο Πύλος: Ο Παπαδημούλης ανέβασε πάλι καταγγελίες κατά Ελλάδας

Έσβησε, διόρθωσε και ανέβασε πάλι την ανάρτηση!      

Δημήτρης Παπαδημούλης

Καταγγελίες κατά της Ελλάδας για το μεταναστευτικό, αυτή τη φορά για το ναυάγιο στην Πύλο, υιοθέτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Ναυάγιο Πύλος: «Καβγάς» Τσίπρα με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Τουρνά 

Μάλιστα ο κ. Παπαδημούλης κατέβασε την πρώτη ανάρτηση, στην  οποία φωτογραφήθηκε  μαζί με ευρωβουλευτές της επίσης της Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών (μεταξύ των οποίων οι Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά),  κρατώντας αφίσες στις οποίες αναγράφονταν «Οι ζωές των προσφύγων έχουν άξια», «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν έγκλημα» κ.ά.  

 

Η πρώτη ανάρτηση Παπαδημούλη την οποία κατέβασε

Η πρώτη ανάρτηση Παπαδημούλη την οποία κατέβασε 

Συγκεκριμένα στην πρώτη ανάρτηση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η τραγωδία με τους 79 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Πύλου που έγινε σε διεθνή ύδατα τα ξημερώματα της Τετάρτης «εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους». 

Λίγη ώρα αργότερα, προφανώς λόγω των αντιδράσεων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κατέβασε» την ανάρτηση για να την ανεβάσει εκ νέου όμως, γράφοντας στη συνέχεια  ότι το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο «εκθέτει όσους είχαν ευθύνη και δυνατότητα για τη διάσωσή τους». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top