Σκληρή καταγγελία για Ροδόπη: Έγιναν μεταφορές μουσουλμάνων από Γερμανία

«Ήρθαν με έτοιμα ψηφοδέλτια, ψήφισαν και έφυγαν» είπε ο Φλωρίδης

Εκλογές 2023: «Έγιναν οργανωμένες μεταφορές μεταναστών μουσουλμάνων, κυρίως από τη Γερμανία, για να ψηφίσουν», κατήγγειλε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης / Βίντεο: One Channel

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με τη Ροδόπη και τις καταγγελίες για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε ο Γιώργος Φλωρίδης.

«Έχουμε πια μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λοζάνης», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο One Channel.

Φουντώνει η κόντρα για τη Ροδόπη: «Ο Τσίπρας είχε ενημερωθεί»

«Τι άλλο έχει γίνει; Έγιναν οργανωμένες μεταφορές μεταναστών μουσουλμάνων, κυρίως από τη Γερμανία, για να ψηφίσουν, οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες μετανάστες. Όπως είναι και οι Έλληνες ορθόδοξοι στη Γερμανία, οι οποίοι όποτε θέλανε έρχονταν. Παλαιά θυμάμαι οργανώναμε τη μεταφορά τους», είπε.

Ροδόπη: «Πονοκέφαλος» στο ΥΠΕΞ από την κόντρα για μειονοτικούς βουλευτές

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε, «Μα, κατά χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;».

Εκλογές 2023: Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη  

Για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου μίλησε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ.

Τσίπρας: Αθλιότητα Μητσοτάκη και «λογικές μαφίας» στη Ροδόπη

«Πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις από το τουρκικό προξενείο σε πολιτικό επίπεδο», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Άναψαν φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις Φίλη για «τουρκική μειονότητα»

«Υπήρξαν «25 χιλιόμετρα, αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης. Να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Έρχονται κατευθυνόμενοι, αλλάζουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας εδώ και σηκώνονται την ίδια μέρα και φεύγουν», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top