Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Γκλέτσου: «Ο λαός έπαθε μαζική παράκρουση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δε συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός»

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το μπαράζ δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα του κόμματος που, ούτε λίγο ούτε πολύ, επιρρίπτουν την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος στους πολίτες. Μετά το Σύνδρομο της Στοκχόλμης του Νίκου Ξυδάκη, σειρά πήρε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος που διαπίστωσε... ομαδική παράκρουση των ψηφοφόρων. 

Απίστευτος Γκλέτσος: Έβγαλε και video με γιαούρτι για τον Μητσοτάκη!  

Αντιδράσεις από τους πολίτες προκαλούν οι αλλεπάλληλες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά κατηγορούν τους πολίτες για το γεγονός ότι το κόμμα τους ηττήθηκε. Ο Απόστολος Γκλέτσος σήμερα έβαλε άλλο ένα λιθαράκι στις μομφές εναντίον των πολιτών. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δε συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός, ξεγελάστηκε και έπαθε μία ομαδική παράκρουση. Δεν ψηφίστηκε η ΝΔ, αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μίας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απόστολος Γκλέτσος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δε συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Εκλογές 2023: Το «σύνδρομο της Στοκχόλμης» και οι αντιδράσεις των πολιτών

Κορυφαίο παράδειγμα αυτής της αλυσίδας ατυχών δηλώσεων, η αναφορά του Νίκου Ξυδάκη στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης, με τους πολίτες να απαντούν. 

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”», είπε.

«Αλαλούμ» στον ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις στελεχών για την εκλογική ήττα

Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Βίτσας, μάλιστα, απέδωσε μέρος των αιτιών της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στον... κορωνοϊό.

«Δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας του εγκλεισμού», υποστήριξε.

Σχολιάζοντας τη σωρεία δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο διευθυντής ερευνών της GPO σχολίασε: «Ακόμα και σήμερα πολλά από αυτά τα στελέχη δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τα αίτια της ήττας και αυτού που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top