Εκλογές: Επίθεση Ανδρουλάκη στην κεντρική ομιλία σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ  

Κουτσούμπας από το Σύνταγμα: Συσπείρωση απέναντι σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις

Στο Θησείο πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ έγινε στο Σύνταγμα,  με ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα

Aνδρουλάκης: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα με το παρακράτος των υποκλοπών»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε την ομιλία του στο Θησείο  με συναισθηματικές  αναφορές  στο ιστορικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και στον  ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου.  «Αυτή η παράταξη επιστρέφει ισχυρή ως πρωταγωνιστής» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των οπαδών του κινήματος. 

ΠΑΣΟΚ: Η  συγκέντρωση για την ομιλία Ανδρουλάκη στο Θησείο

ΠΑΣΟΚ: Η  συγκέντρωση για την ομιλία Ανδρουλάκη στο Θησείο 

Αναφερόμενος στα θέματα των συνεργασιών  μίλησε για σταθερές κυβερνήσεις, ενώ επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα  ότι «με τις πολιτικές του παλινωδίες έχει εξελιχθεί σε χορηγό της Νέας Δημοκρατίας». 

Εκλογές 2023: Άναψε…. φωτιές η «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» του Τσίπρα

Απάντησε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το άνοιγμα που επιχειρεί  στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζοντας ότι οι πολίτες  έχουν μνήμη και θυμούνται ότι μάτωσαν για να κρατήσουν τη χώρα στο ευρώ. Ζήτησε ισχυρό διψήφιο ποσοστό και δεσμεύτηκε ότι  βασικές προτεραιότητες του θα είναι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους νέους, τους μικρομεσαίους και την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Κουτσούμπας: Συσπείρωση του ΚΚΕ απέναντι σε αντιλαϊκές επιλογές 

Στο Σύνταγμα, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έκανε την τελευταία μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές

ΚΚΕ: Η συγκέντρωση για την ομιλία Κουτσούμπα στο Σύνταγμα

ΚΚΕ: Η συγκέντρωση για την ομιλία Κουτσούμπα στο Σύνταγμα 

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε συσπείρωση των αριστερών ψηφοφόρων και όλων όσων είναι απέναντι στους κανόνες της δημοσιονομικής σταθερότητας και όσων απαντούν «κανένας» στις έρευνες για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. 

Debate - Κουτσούμπας: Εμείς δεν είπαμε ότι είναι ίδιοι Μητσοτάκης - Τσίπρας

Απευθύνθηκε σε όσους «συντάσσονται απέναντι στις μέχρι τώρα αντιλαϊκές κυβερνήσεις» και επιχείρησε να αποδομήσει τα διλλήματα των άλλων κομμάτων για κυβερνήσεις συνεργασίας και ψήφο ανοχής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top