Aνδρουλάκης: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα με το παρακράτος των υποκλοπών»

«Γκρεμίζονται» οι γέφυρες

Όλο και περισσότερο κλείνουν την  πόρτα στα σενάρια συνεργασίας τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Δεν έχουμε να πούμε τίποτα με το παρακράτος των υποκλοπών. Με τον αρχηγό των «Πάτσηδων», που κερδοσκοπούσαν πάνω στους κόπους του λαού. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά  γι’ αυτό ξαναγεννά τον πραγματικό της αντίπαλο και όχι τον χορηγό της τον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Aνδρουλάκης: «Αγωνιζόμαστε απέναντι σε δύο επικίνδυνα συστήματα εξουσίας»

Σε οξείς τόνους ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Βελλίδειο  επιχείρησε να αποτρέψει τη διαρροή ψηφοφόρων καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολο το σενάριο για μετεκλογικές συνεργασίες.

«Ναι» από Ανδρουλάκη στην πρόταση Μητσοτάκη για κοστολόγηση προγραμμάτων

Πόρτα σε συνεργασίες 

 Όσο για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, από τη Θεσσαλονίκη και αυτός,  δεν άφησε κανένα περιθώριο για συνεργασίες.

«Όχι» σε συνεργασίες από τα κόμματα της αντιπολίτευσης 

«Είναι χιλιάδες αυτοί που τώρα εκτιμούν πιο πολύ την καθαρή θέση του ΚΚΕ για καμία στήριξη, καμιά ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Ό,τι πρόσημο κι αν έχει....» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα περάσει ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη και θα κατευθυνθεί στη μοναδική φωνή της λογικής, στο μοναδικό ελληνικό, πατριωτικό κόμμα της βουλής, στην Ελληνική Λύση» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 «Ψηφίστε με να καταργήσω τον Ηρακλή και να τον αντικαταστήσω με τον Οδυσσέα...Και εγώ τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να κάνω τον Τσίπρα  Πρωθυπουργό για να μην κάνει τίποτα από αυτά. Ε, δεν σφάξανε» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top