Ξεσάλωσαν στο Twitter: Το σχόλιο Κοτζιά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

«Είστε σίγουρα πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;»

Ο νεαρός τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Κύπρο μίλησε στο «Breakfast@star» για την εμπειρία του στη Eurovision 2023, αλλά και το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα

Χαμό από... σχόλια και κριτικές έκανε στο Twitter η ανάρτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχετικά με το πολυσυζητημένο 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision

Andrew Lambrou: Η πρώτη αντίδραση για το 4άρι της Ελλάδας

Ειδικότερα, ο κ. Κοτζιάς σχολίασε ότι: «Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από τη Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδιά τους».

Αμέσως μετά την ανάρτηση, ο ίδιος δέχτηκε καταιγισμό σχολίων που έγραφαν: «νόμιζα το έγραφε parody account», «αν είχαμε στείλει εσάς Eurovision δε θα κοβόμαστε Υπουργέ», «είστε σίγουρα πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;», «τέτοιες ανοησίες ούτε το τελευταίο τρολ δεν γράφει», «πρώην ΥΠΕΞ... Άγιο είχαμε...», «υπουργέ μου κάποιοι τα λέγαμε από το 2019 όταν έκοψαν το Χάμπο ('Εν κουλί τούτο') από το #Masterchef και μας είπαν γραφικούς», «αλήθεια τώρα; Χαχαχα, η υπουργάρα των Πρεσπών!» κ.λπ.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος ανήρτησε εκ νέου ένα σύντομο κείμενο. «Κάνω ένα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας από την Κύπρο με αφορμή το "4" και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση για την Κύπρο. Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιώνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός», σχολίασε εκ νέου ο πρώην ΥΠΕΞ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top