Μητσοτάκης – Τσίπρας: Ποια «χαρτιά» βγάζουν στην τελική ευθεία των εκλογών

«Επικίνδυνη Βαβέλ η αντιπολίτευση» - «Αρχιερέας των υποκλοπών ο Μητσοτάκης»

Στην τελική ευθεία προς την κάλπη της 21ης Μαΐου οι δύο μονομάχοι, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, «βγάζουν» τα δυνατά  τους χαρτιά στην προεκλογική αρένα.

Οργή Μητσοτάκη για τη σύλληψη Μπελέρη: Το αυστηρό μήνυμα στην Αλβανία

Ο Κ. Μητσοτάκης επενδύει στο πρόγραμμα της ΝΔ ως» τη μόνη αξιόπιστη επιλογή απέναντι σε μια Βαβέλ», όπως χαρακτήρισε τα μετεκλογικά σενάρια της αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας βάζει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση των παρακολουθήσεων χαρακτηρίζοντας αρχιερέα των υποκλοπών τον πρωθυπουργό και συνεχίζοντας το στενό μαρκάρισμα στο ΠΑΣΟΚ.  

Βελόπουλος στο Star για το debate: Έλεγαν όλοι ψέματα  

«Φώναζαν τόσο καιρό να γίνει debate και έγινε το debate. Για να φανεί τι; Ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει συγκροτημένη πρόταση για την επόμενη μέρα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στον Βόλο. 

«Πώς σας φάνηκε το debate; Σούπα, ε; Σούπα ξε- σούπα την έβγαλε την είδηση… σκάνδαλο  οι υποκλοπές» ανέφερε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα. 

Mητσοτάκης: Επικίνδυνη Βαβέλ η αντιπολίτευση

Με όπλο το πρόγραμμα ο πρωθυπουργός,  επιχείρησε να επισιτίσει τον κίνδυνο που ενέχει η κυβέρνηση συνεργασίας που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την επικίνδυνη Βαβέλ της αντιπολίτευσης που μιλάει με ακατανόητες γλώσσες. Μπορώ, όμως, να διακρίνω τον γκρεμό στον οποίο μας οδηγούν… Κάποιοι απεργάζονται να βαφτιστούν νικητές ή ηττημένοι. Και να κάνουν μια κυβέρνηση ανοχής -συνενοχής-, όπως την ονομάζουν» ανέφερε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.  

Τσίπρας: Aρχιερέας των υποκλοπών ο Μητσοτάκης 

Την υπόθεση των υποκλοπών βάζει σε πρώτο πλάνο στην προεκλογική του ατζέντα ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να δημιουργήσει και αντιδεξιό μέτωπο. Μάλιστα από τη Λάρισα απευθύνθηκε σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ αλλά και της ΝΔ 

Follow up στο debate από Τσίπρα με επίθεση σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

«Θα γίνετε και εσείς συνένοχοι; Θα ξεπλύνετε αυτή τη ντροπή για την δημοκρατία και την παράταξή σας με την ψήφο σας; Στο σκαμνί το παρακράτος των υποκλοπών και ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον αρχιερέα των υποκλοπών, δε γίνεται» τόνισε, ενώ επιφύλαξε και αιχμή για τον Δημήτρη Κουτσούμπα. «Άκουσα τον συμπαθή Γραμματέα του ΚΚΕ που εμφανίστηκε ως τσοπάνης…. Οι αριστεροί πολίτες, οι κομμουνιστές, δεν είναι πρόβατα».  

Μητσοτάκης στη Μυτιλήνη: Ισχυρή ΝΔ, μήνυμα ισχύος στους γείτονες 

Το πρωί ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο πρώην ΚΥΤ της Μόριας το οποίο πλέον έχει παραδοθεί στον Δήμο και θα μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού. Από τη Μυτιλήνη έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα: «Να είναι η ΝΔ πανίσχυρη  στην κάλπη… για να μπορούμε και εμείς να εκπέμπουμε ένα μήνυμα ισχύος προς όλους τους γείτονές μας».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top