Εκλογές: Μπακογιάννη και Σκουρλέτης έβαλαν στοίχημα on air για την πρωτιά

Ένα κουτί… σοκολατάκια

Εκλογές 2023: Στοίχημα για την πρωτιά έβαλαν ο Πάνος Σκουρλέτης και η Ντόρα Μπακογιάννη / Βίντεο: Mega

Ένα κουτί… σοκολατάκια θα κληθεί να κεράσει ο ηττημένος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μετά το στοίχημα που έβαλαν on air η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή του Mega και ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με επίκεντρο τα παράλληλα νομίσματα.

«Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Δημοσκόπηση Pulse: Οι κυβερνήσεις συνεργασίας που προκύπτουν από την κάλπη

«Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας. Δεν αλλάζουμε κουβέντα;», απάντησε η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, με τον κ. Σκουρλέτη να απαντά: «Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε».

Ένα κουτί… σοκολατάκια θα κληθεί να κεράσει ο ηττημένος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μετά το στοίχημα που έβαλαν on air η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης

Ένα κουτί… σοκολατάκια θα κληθεί να κεράσει ο ηττημένος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μετά το στοίχημα που έβαλαν on air η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης

Nτόρα Μπακογιάννη στο Star: θεωρώ δεδομένη τη δεύτερη κάλπη    

«Μπράβο σας, δεν πειράζει. Δέχομαι προσβολές κι ευθέως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επί της ουσίας βγαίνετε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια», είπε εκ νέου η κα Μπακογιάνν, με τον κ. Σκουρλέτη να ανταπαντά: «Σας σώσαμε και σας κάναμε ανθρώπους. Όταν βγάζετε κάποιον από την χρεωκοπία, δεν στέκεται στα πόδια του;».

Εκλογές 2023: Ποιες μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία

Οι υψηλοί τόνοι έπεσαν προς το τέλος της εκπομπής, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει πως το κόμμα του θα είναι πρώτο στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να προκαλεί την κυρία Μπακογιάννη να βάλουν στοίχημα.

Αντίστροφη μέτρηση για το Debate: Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά  

«Να βάλουμε ένα στοίχημα; Ένα κουτί σοκολατάκια», είπε στην κυρία Μπακογιάννη, καλώντας την μάλιστα, αστειευόμενος, να το πει η ίδια με τον χαρακτηριστικό τρόπο, που το έχει πει στο παρελθόν.

 

Εκλογές 2023: Σε ποιες περιοχές είναι «ντέρμπι» η πρωτιά  

«Το στοίχημα θα είναι ότι η πρωτιά της ΝΔ είναι ένα άπιαστο όνειρο», πρόσθεσε ο ίδιος, με την κυρία Μπακογιάννη να λέει: «Ισχυρίζεται ο κ. Σκουρλέτης ότι στις 21 Μαΐου θα είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα στείλω σοκολατάκια στον κ. Σκουρλέτη, αλλά φοβάμαι ότι θα τα πληρώσει ο ίδιος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top