Το προεκλογικό Πάσχα των πολιτικών αρχηγών: Ξεκούραση και... καμπάνια!    

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Στην Κέρκυρα ο Αλέξης Τσίπρας 

Προεκλογικό Πάσχα θα κάνουν φέτος ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων.  Ο Γιώργος Ευγενίδης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις τελευταίες πληροφορίες για τα προγράμματά τους.  Οι πολιτικοί αρχηγοί θα αναζητήσουν μερικές μέρες ξεκούρασης, δεν θα αποφύγουν, όμως, και τις επαφές με πολίτες και στελέχη τους εκεί που θα πάνε. 

Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος – Πάνω από 100.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Στην Τήνο Κυριάκος Μητσοτάκης -  Στην Κέρκυρα ο Αλέξης Τσίπρας 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη, βάσει προγράμματος, με τη σύζυγό του και τα παιδιά του στο σπίτι του στην Τήνο, όπου και θα παρακολουθήσει τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ποια μέρα πρέπει να ζητήσει ο Μητσοτάκης διάλυση Βουλής πριν το μεσημέρι!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί αύριο στην Κεφαλονιά με την Μπέτυ Μπαζιάνα, καθώς η μητέρα της καταγόταν από το νησί, ενώ θα κάνει και μια μίνι περιοδεία. Από εκεί και μετά, θα βρίσκεται στην Κέρκυρα με τους γιους τους. 

Βουλή: Υψηλοί τόνοι και κόντρα Τσίπρα – Βορίδη για το κόμμα Κασιδιάρη

Πού θα κάνουν Πάσχα Ν. Ανδρουλάκης, Κ. Βελόπουλος, Γ. Βαρουφάκης  

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα με τον γιο του στο Ηράκλειο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας παραδοσιακά στη Λαμία, ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Θεσσαλονίκη και τέλος ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Αίγινα. 

Βίντεο ΠΑΣΟΚ: Αυτό το πρόσωπο έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Θ. Χειμάρας, αρκετές γυναίκες στο Επικρατείας 

Στα ψηφοδέλτια των κομμάτων υπάρχουν και κινήσεις της τελευταίας στιγμής,  καθώς στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα, εν τέλει, δεν θα ενταχθεί ο πρώην βουλευτής Θέμης Χειμάρας, ο οποίος δεν έχει λάβει την τυπική επιβεβαίωση από τη δικαιοσύνη για «λήξη»   της υπόθεσής του. Την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, με ισχυρό γυναικείο στοιχείο. 

 Χειμάρας: Δε θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές  

Στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο θρυλικός τερματοφύλακας Ν. Σαργκάνης 

Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την ένταξη της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού, του θρυλικού τερματοφύλακα Νίκου Σαργκάνη, στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σε μη εκλόγιμη θέση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top