Documento για Παπαθανάση: Έκρυψε περιουσία για να γλιτώσει πλειστηριασμό 

Τι απαντά ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης στο δημοσίευμα  

Νέα κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή αυτή τη φορά ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης. Στον Νίκο Παπαθανάση καταλογίζεται συγκεκριμένα ότι «έκρυψε» την περιουσία του για να γλιτώσει τον πλειστηριασμό. Ο ίδιος απαντά ότι πρόκειται για αθλιότητα. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Documento» υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης χρώσταγε 1,8 εκατομμύρια ευρώ από εταιρικό δάνειο και αναγκάστηκε να μεταβιβάσει μέρος της περιουσίας του στα παιδιά του.  Ο Νικόλαος Παπαθανάσης κινδυνεύει με ποινικές κυρώσεις καθώς έκρυψε την περιουσία του για να μην τη βγάλουν στο σφυρί οι δανειστές του 

Documento: Δημοσίευμα με αποδεικτικά στοιχεία για παρακολούθηση Χατζηδάκη

Η απάντηση Παπαθανάση: «Πρόκειται για αθλιότητα»   

Ο αναπληρωτής Υπουργός μιλάει για «αθλιότητα» και υποστηρίζει ότι το εν λόγω δάνειο δεν είναι προσωπικό, αλλά εταιρικό του 2005, στο οποίο μπήκε ως εγγυητής: «Το εν λόγω εταιρικό δάνειο χορηγήθηκε σε εταιρεία, από την διοίκηση της οποίας και από το διοικητικό συμβούλιο έχω αποχωρήσει εδώ και δεκαοκτώ χρόνια. Ουδέποτε έχω καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα και ουδέποτε κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος μου». 

Εκλογές: Υποψήφιος στη Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών ο Νίκος Παπαθανάσης

Νίκος Παπαθανάσης: η απάντησή του στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Νίκος Παπαθανάσης: η απάντησή του στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento 

«Πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

«Πυρά» στην Κυβέρνηση για την υπόθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκπρόσωπο Τύπου Πόπη Τσαπανίδου να δηλώνει: «Ο υπουργός καταδικάστηκε γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του» 

Τσαπανίδου: Να μην προσβάλλουν τη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη

«Υπάρχει πρωτόδικη καταδίκη, αλλά ακολούθησε συμβιβασμός» 

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης έχει πάντως μια πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για καταδολίευση, η οποία θεωρεί ότι θα καταπέσει στο Εφετείο, επειδή έχει υπάρξει συμβιβασμός.   

«Ασκήθηκε έφεση και έχει επέλθει συμβιβασμός λαμβάνοντας και υπόψη το υφιστάμενο στεγαστικό δάνειο, το οποίο εξυπηρετείται κανονικά» υποστήριξε.  

 

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top