Τέμπη: Απαντήσεις στη Βουλή δίνει ο  Γεραπετρίτης 

Το επόμενο διάστημα οι απαντήσεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Η πολιτική αντιπαράθεση για την τραγωδία στα Τέμπη μεταφέρεται σιγά-σιγά στη Βουλή, όπου θα βρεθεί σε λίγες μέρες ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο Γιώργος Ευγενίδης, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις τελευταίες πληροφορίες και για το αν ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα πάει στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις. 

Σταθμαρχείο: Διάλογοι για σουβλάκια και χυδαία σχόλια εν ώρα υπηρεσίας

Ο Γ. Γεραπετρίτης δίνει απαντήσεις στη Βουλή την Τετάρτη 

Ο νέος υπουργός Μεταφορών θα πάει συγκεκριμένα στη Βουλή την Τετάρτη και θα δώσει απαντήσεις για το πώς φτάσαμε στην τραγωδία των Τεμπών, αλλά και τι γίνεται από εδώ και πέρα. Μάλιστα, σήμερα στη Βουλή έγινε και μια κουβέντα για να συνεδριάσει και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς συμφωνία για τα πρόσωπα που θα κληθούν όμως. Το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ξανά τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών. 

Μητσοτάκης: Μάχη για να ξεριζωθεί το αναχρονιστικό κράτος

Το επόμενο διάστημα οι απαντήσεις του πρώην Υπουργού Κ. Καραμανλή στη Βουλή 

Το επόμενο ερώτημα που τίθεται είναι: θα πάει ο κ. Καραμανλής στη Βουλή; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star από το περιβάλλον του πρώην υπουργού, ο ίδιος εμφανίζεται απολύτως διατεθειμένος να πάει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις, ίσως σε μια νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής. Κάτι τέτοιο ζήτησε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση με αιχμή τον κ. Καραμανλή, προειδοποιώντας την να «μην τον κρύψει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top