Επίσημη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Καθαιρείται» ο Πολάκης με απόφαση Τσίπρα

Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος

«Σεισμός» μετά τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πολιτική «θύελλα» έχει προκαλέσει το νέο παραλήρημα Πολάκη από τα social media. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε δικαστές και δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να του δείξει την πόρτα της εξόδου από τα ψηφοδέλτια. 

Παύλος Πολάκης: Aποφάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτησή του

Πριν από λίγο, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης «καθαιρείται»  από Τομεάρχης Διαφάνειας και παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Νέα ανάρτηση Πολάκη μετά το «άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ - «Θα τα πούμε όλα!»

Νέος Τομεάρχης Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, όπου ο Αλέξης Τσίπρας Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τη στάση του.

«Αδειάζει» τον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων

«Καθαιρείται» ο Πολάκης - Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του. Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top