Παύλος Πολάκης: Aποφάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτησή του

«Ξεχείλισε το ποτήρι» για την Κουμουνδούρου

Πολιτική θύελλα μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πολιτική «θύελλα» προκαλεί το νέο παραλήρημα Πολάκη από τα social media. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε δικαστές και δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να του δείξει την πόρτα της εξόδου από τα ψηφοδέλτια. Τη διαγραφή Πολάκη ζήτησε η Νέα Δημοκρατία, ενώ υπάρχει παρέμβαση και από τη Δικαιοσύνη.    

Νέα ανάρτηση Πολάκη μετά το «άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ - «Θα τα πούμε όλα!»

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι πρέπει να διαγραφεί από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, στην Κουμουνδούρου λένε ότι η σημερινή ανάρτηση του βουλευτή Χανίων ήταν αυτή που «ξεχείλισε το ποτήρι» και θεωρούν ότι ο κ. Πολάκης ετοιμάζει μια ηρωική έξοδο. 

«Αδειάζει» τον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων

Ουσιαστικά, με απόφαση Τσίπρα είναι ήδη εκτός ψηφοδελτίων, από την Τρίτη όμως θα επικυρωθεί και στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Συμεωνίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star. 

Πριν από λίγο, ο Παύλος Πολάκης «σήκωσε το γάντι» και με νέα ανάρτησή του γράφει προς τους συντρόφους του: «Με "πηγές" δε θα ανοίξω διάλογο… Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!», ανάρτησει που αφήνει σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές λένε ότι θα πρέπει να διαγραφεί ο κ. Πολάκης και σημειώνουν με νόημα ότι μέχρι σήμερα ο κύριος Τσίπρας τον κάλυπτε απόλυτα και ότι ουσιαστικά ο ήταν «το άλλο πρόσωπο» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top