Μηνύει τον απόστρατο αστυνομικό και ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Θα τους πάω μέχρι τέλους» δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μήνυση εναντίον του απόστρατου αστυνομικού, που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του, κατέθεσε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος / Βίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μήνυση και αγωγή κατά του πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον είχαν συλλάβει με ναρκωτικά και «κουκουλώθηκε» η υπόθεση, θα καταθέσει ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου, Δημήτρης.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη «θα καταθέσει και μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως εις βάρος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, για όσα ψευδή έχει δημοσιοποιήσει εις βάρος του και τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του».

Τι είπαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για τον έλεγχο στον γιο του Θεοδωρικάκου

«Μηνύσεις και αγωγές εις βάρος των ιδίων προσώπων θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες και τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί», τονίζει ο κ. Κούγιας.

Θεοδωρικάκος: Τι έδειξε το πόρισμα της ΕΛΑΣ για την υπόθεση του γιου του

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

«Θα τους πάω μέχρι τέλους», δηλώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος κατέθεσε χθες μήνυση, κάνοντας λόγο και πάλι για «άθλια σκευωρία».

Μήνυση Θεοδωρικάκου στον απόστρατο αστυνομικό για την υποθέση του γιου του

«Με αφορμή την άθλια σκευωρία, που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και την κάθαρση που κάνουμε πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήττει σε όλα τα επίπεδα και τον γιο μου Δημήτρη -που το μοναδικό του παράπτωμα είναι ότι είναι γιος μου- θέλω να τονίσω ότι: εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Tηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Θεοδωρικάκο από το Τόκιο

Ο κ. Θεοδωρικάκος καταλήγει σημειώνοντας: Ο γιος μου εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Ως πατέρας μόνο παραπέμπω στη δήλωσή μου: θα τους πάω μέχρι το τέλος. Ο λόγος στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top