Μητσοτάκης για Τσίπρα: Όταν δεν έχεις τι να πεις, πετάς λάσπη

Βρέθηκε στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ και έκανε λόγο για «έργο πνοής»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη

Στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, η οποία ξεκίνησε σήμερα.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου από τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ενώ πέταξε και βέλη για τον Αλέξη Τσίπρα.

Άγριος καβγάς Κουμουτσάκου – Τζανακόπουλου: Είσαι αλήτης!

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου από τον υπουργό Μεταφορών

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου από τον υπουργό Μεταφορών

«Το εργοτάξιο αυτό είναι η καλύτερη απάντηση την οποία μπορεί η κυβέρνησή μας να δώσει σε αυτήν την τοξικότητα, την οποία επιχειρεί για ακόμα μία φορά να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση», είπε.

Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι 

«Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πώς οραματίζεσαι το μέλλον, αλλά όταν δεν μπορείς ούτε να υπερασπιστείς το παρελθόν σου, διότι αυτό φέρνει στη μνήμη εξαιρετικά επώδυνες αναμνήσεις, τότε καταλήγεις να κάνεις το μόνο το οποίο ξέρεις: να διχάζεις, να πολώνεις και να επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη», σημείωσε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Θα επιμείνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας έργο: θα δημιουργούμε νέες δουλειές, θα υλοποιούμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα, όπως εξάλλου το κάνουμε ήδη, και θα μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιό μας για ένα μέλλον, με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε έργο πνοής για την Κρήτη τον ΒΟΑΚ

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε έργο πνοής για την Κρήτη τον ΒΟΑΚ

Μητσοτάκης: Το όραμά μου είναι μια Ελλάδα δυναμική και εξωστρεφής

«Έργο πνοής για την Κρήτη»

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε έργο πνοής για την Κρήτη τον ΒΟΑΚ, λέγοντας πως είναι ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας «ώστε να θρηνούμε λιγότερες ζωές στην άσφαλτο».

Μπόνους έως 1.800 ευρώ σε γιατρούς και νοσηλευτές για κάλυψη κενών

«Είναι ένα έργο το οποίο σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον που έχει το νησί μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον νέο οδικό άξονα, που θα εκτείνεται με ενιαία χάραξη σε μήκος περίπου 300 χιλιομέτρων και θα συνδέει το δυτικό άκρο της Κρήτης με το ανατολικό.

Πολιτική θύελλα στη Βουλή: Προς πρόταση μομφής ο Τσίπρας

«Είναι ένα έργο εμβληματικό, θα έλεγα ένα έργο το οποίο και για μένα έχει μία ξεχωριστή σημασία, για το νησί μου, για τον τόπο μου. Ένα έργο στο οποίο πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή. το οποίο καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε, να το οικοδομήσουμε με έναν τρόπο που να το καταστήσουμε βιώσιμο, γιατί θέλω να θυμίσω ότι ουσιαστικά παραλάβαμε ένα έργο κλινικά νεκρό. Σήμερα λοιπόν εδώ, από την άλλη πλευρά της Κρήτης, από το Λασίθι, ξεκινάει ουσιαστικά το πρώτο τμήμα αυτού του μεγάλου έργου, το οποίο έχει ακόμα δύο μεγάλες φάσεις. Αυτό το κομμάτι κατασκευάζεται ως δημόσιο έργο με χρηματοδότηση αποκλειστικά από το Ταμείο Ανάκαμψης και υπάρχουν δύο ακόμα τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα τα οποία θα κατασκευαστούν. Το ένα με τη μέθοδο της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και το δεύτερο με τη σύμβαση παραχώρησης», σημείωσε.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΒΟΑΚ

Στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην ΚρήτηΣτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην ΚρήτηΣτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην ΚρήτηΣτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην ΚρήτηΣτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην ΚρήτηΣτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) έκανε την πρώτη του στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top