Καραόγλου: Άνοιξε η γη να με καταπιεί όταν έμαθα για τον καρκίνο

Η εξομολόγηση του βουλευτή της ΝΔ για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Θεόδωρος Καραόγλου είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, με την διάγνωση πρώιμου καρκίνου του μαστού / Βίντεο: ΑΝΤ1

«Άνοιξε η γη να με καταπιεί».

Με αυτή τη φράση αποτυπώνει ο Θεόδωρος Καραόγλου τα συγκλονιστικά συναισθήματα που βίωσε όταν άκουσε από τον γιατρό του να τον ενημερώνει πως η βιοψία του έδειξε καρκίνο στο στήθος.

Όπως εξήγησε o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο thestival.gr, «πίστεψα ότι το ρολόι μου μετρούσε αντίστροφα».

Η εξομολόγηση του Καράογλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος»

«Προφανώς η πρώτη σκέψη που έκανα δεν ήταν καθόλου θετική. Έχοντας τη δυσάρεστη εμπειρία με την απώλεια της μητέρας μου από όγκο στον εγκέφαλο, όταν εγώ ήμουν μόλις 12 χρόνων, πίστεψα ότι το ρολόι μου μετρούσε αντίστροφα. Γι’ αυτό μόλις επιστρέψαμε σπίτι άρχισα να δίνω στη Γιώτα οδηγίες για τα… μελλούμενα», είπε.

Θρίλερ με την προσγείωση Δένδια σε Άγιον Όρος λόγω πυκνής ομίχλης

Σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε μια «μικρή μάχη» για να πειστεί να εξεταστεί από γιατρό, αφού η σύζυγός του είχε εντοπίσει κάτι ανησυχητικό, αγγίζοντας το στήθος του.

«Για την ακρίβεια της είπα: “Εδώ ο κόσμος καίγεται με τον γάμο του Γιώργου και εσύ ασχολείσαι με ανούσια πράγματα”. Όμως, για να είμαι δίκαιος, ευτυχώς επέμεινε και προλάβαμε το κακό στην αρχή. Αν δεν επέμενε, εάν δεν έκλεινε με το ζόρι το ραντεβού με τον γιατρό, σήμερα ενδέχεται τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή. Γι’ αυτό κάθε φορά αναγνωρίζω δημόσια πως της χρωστάω τη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο κ. Καραόγλου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και το τσιγάρο έφεραν... κόντρα Βαξεβάνη - Πλεύρη

Μάλιστα, η σύζυγός του ήταν αυτή που του έδωσε κουράγιο και δύναμη, όταν έμαθε για τον καρκίνο: « Αφού με άφησε να εκτονωθώ, γύρισε και μου είπε μονάχα μια κουβέντα: “Θόδωρε, στη ζωή σου έχεις αποδείξει ότι είσαι μαχητής. Θα δώσεις και αυτήν τη μάχη και θα την κερδίσεις”. Ήταν η στιγμή  που με άγγιξε βαθύτατα και γύρισε ο διακόπτης».

Ο Θεόδωρος Καράογλου περιέγραψε, επίσης, τη στιγμή που ενημέρωσε τα παιδιά του για τον καρκίνο: «Το βλέμμα των παιδιών μου δεν ξεχνιέται. Η παρατεταμένη σιωπή που ακολούθησε έκανε θόρυβο και τον αιφνιδιασμό διαδέχθηκε η αγωνία. Εκεί ανέλαβε πάλι ενεργό ρόλο η Γιώτα σπάζοντας την αμηχανία λέγοντας: “Τώρα που το μάθατε ελάτε στο τραπέζι. Έστρωσα για να φάμε όλοι μαζί”».

Εκλογές 2023: Αυτά θα είναι τα δύο «κλειδιά» της κάλπης

Ο βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει, τέλος, ότι σκέφτεται να καλύψει την ουλή από την επέμβαση στο στήθος «κάνοντας τατουάζ το σήμα του Ηρακλή, της αγαπημένης μου ομάδας. Είναι ιδέα της κόρης μου, Βανέσσας, την οποία δεν έχω αποκλείσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top