Η εξομολόγηση του Καράογλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος»

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο του γιου του - Υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Θοδωρής Καραόγλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτησή του στο facebook, μίλησε για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε, το οποίο μάλιστα ανακάλυψε τυχαία λίγες ημέρες πριν τον γάμο του γιου του, αλλά δεν το μοιράστηκε με κανέναν μέχρι να γίνει η γαμήλια τελετή.

Μιχαηλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα της που πέθανε

Όπως είπε, η σύζυγός του είδε κάτι στο στήθος του και μετά από σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως είχε πρώιμο καρκίνο του μαστού.

Ο Μητσοτάκης πήγε στον Φάνη Λαμπρόπουλου και έπαιξε «πάρε 5, δώσε 3»

«Το αρχικό σοκ διαδέχθηκε η σκέψη για το πώς θα το διαχειριστούμε», γράφει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και προσθέτει: «Το κρατήσαμε κρυφό από όλους. Οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Άλλωστε το κλίμα ήταν γιορτινό λόγω του επικείμενου γάμου».

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Ο κ. Καραόγλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και όλα πήγαν καλά. «Ο μικρός όγκος αφαιρέθηκε και οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το κακό τελείωσε εδώ! Φυσικά, απαιτείται προληπτικός έλεγχος σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα», έγραψε.

O Μηταράκης έγινε… ηθοποιός: Σε ποια σειρά έπαιξε ο υπουργός

«Το ηθικό συμπέρασμα είναι πως κανένας μας δεν είναι άτρωτος και πως ακόμa και οι άνδρες μπορούν να προσβληθούν από καρκίνο του μαστού», σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Φοβήθηκα, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο»

«Έκανα την επέμβαση στις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι αλήθεια ότι ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που απασχολεί πολύ λίγους άνδρες, μόνο το 1% των περιστατικών», δήλωσε εξάλλου, ο κ. Καραόγλου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τυχαία, σε μία χαλαρή στιγμή, η γυναίκα μου με χάιδεψε στο στήθος και είδε ότι η θηλή είχε πάρει φορά προς μέσα. Το έψαξε στο ίντερνετ, γιατί οι γυναίκες είναι πιο ψυλιασμένες για το θέμα, και την επόμενη μέρα πήγαμε στον γιατρό», πρόσθεσε.

«΄'Ηθελα να το βγάλω πρεος τα έξω, γιατί νομίζω ότι είναι υποχρέωση και καθήκον σε όλους εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα να αναδεικνύουμε τέτοια θέματα για να ευαισθητοποιούμε τους πολίτες», σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Ευγενίδη για το εάν φοβήθηκε, είπε: «Όχι απλά φοβήθηκα… Φοβάμαι πολύ τους γιατρούς. Όταν ήμουν 12 ετών η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 14 ετών, σε ηλικία 43 ετών. Με σημάδεψε και γι’ αυτό το λόγο έχω φοβία σε νοσοκομεία και γιατρούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top