Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της»

«Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε»

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον δικηγόρο της Μ. Δημητρακόπουλο στις φυλακές του Χάρεν - «Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» / Βίντεο από Mega

Στο Βέλγιο βρέθηκε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, ο οποίος μετά την πολύωρη συνάντησή τους στις φυλακές του Χάρεν, δήλωσε πως η Εύα Καϊλή  είναι προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Ομολογία Τζόρτζι: Οι πληρωμές γίνονταν με κωδικούς «γραβάτες» και «ρούχα»

Ο κ. Δημητρακόπουλος εξήλθε από τις φυλακές Χάρεν του Βελγίου σήμερα το απόγευμα όπου έκανε δηλώσεις σχετικά με την Εύα Καϊλή, ενόψει της κρίσιμης αυριανής κατάθεσής της η οποία θα κρίνει αν θα συνεχίσει να είναι προφυλακισμένη ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο κ. Δημητρακόπουλος επισκέφθηκε την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις φυλακές, σε μια συνάντηση που διήρκησε τέσσερις ώρες. Παρών ήταν και ο έτερος δικηγόρος της κ. Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος.

Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή δε γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο Τζόρτζι»

«Είμασταν πολλές ώρες με την κ. Καϊλή. Αύριο είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Εύα Καϊλή

Την Πέμπτη η απολογία ενώπιον ανακριτή για την Εύα Καϊλή / Eurokinissi - Χρήστος Μπόνης

Εύα Καϊλή: «Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε»

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. 

«Αύριο δεν θα κριθεί αν είναι αθώα ή ένοχη, αλλά αν θα αφεθεί ελεύθερη ή αν θα κρατηθεί εδώ στις φυλακές. Ο κ. Ριζόπουλος μου είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομικά επιχειρήματα έχουμε πολύ ισχυρά» συμπλήρωσε.

Εύα Καϊλή: «Ήταν έτοιμη πριν τη σύλληψη» - Γάλα και μπιμπερό στη βαλίτσα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top