Εύα Καϊλή: «Ήταν έτοιμη πριν τη σύλληψη» - Γάλα και μπιμπερό στη βαλίτσα

Νέες πληροφορίες για τη βαλίτσα που μετέφερε ο πατέρας της

Νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. «Η τσάντα ήταν έτοιμη πριν τη σύλληψή της», αναφέρει δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας.

Καϊλή – Τζόρτζι: «Το χρυσό ζευγάρι του ευρωκοινοβουλίου»

Προσωπικά αντικείμενα εκτός από μεγάλο ποσό μετρητών φέρεται να βρέθηκαν στη βαλίτσα που «πιάστηκε» να μεταφέρει ο πατέρας της Εύας Καϊλή, όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Qatargate: Αυτά είναι τα πρόσωπα «κλειδιά» στο πολύκροτο σκάνδαλο

Σύμφωνα με το δημοσίευματα, στην τσάντα με τα μετρητά που είχε ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου φέρεται να βρέθηκαν επίσης ένα μπιμπερό, γάλα και ένα iPad για την 2 ετών κόρη της που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

«Η τσάντα πρέπει να ήταν έτοιμη ώρες πριν από τη σύλληψη της Ελληνίδας ευρωβουλευτή», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ansa.

Εύα Καϊλή: γάλα, μπιμπερό και ipad βρέθηκαν στη βαλίτσα με τα χρήματα που μετέφερε ο πατέρας της

Σημειώνεται ότι η βελγική αστυνομία είχε αναφέρει ότι στην βαλίτσα που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή βρέθηκε το ποσό των 750.000 ευρώ.

Εύα Καϊλή: Το «μοιραίο» λάθος που μπορεί να την οδηγήσει στη φυλακή

Η Εύα Καϊλή παραμένει στις φυλακές του Χάρεν και ετοιμάζει την απολογία της που θα γίνει την Τετάρτη 21/12.

Εύα Καϊλή: «Με καθαρή συνείδηση θα δώσω τη μάχη για την αθωότητά μου»

Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής αρνείται την εμπλοκή της στο QatarGate και υποστηρίζει ότι δε γνώριζε για τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της. Ωστόσο, οι αρχικοί ισχυρισμοί της στους αστυνομικούς κατά την προσαγωγή της έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή είχε πει πως έβλεπε συχνά χρήματα στο δωμάτιο του σπιτιού που έμενε με τον Τζόρτζι, ενώ φέρεται να ήταν εκείνη το άτομο που έδωσε εντολή στον πατέρα της να μεταφέρει τα χρήματα, την προέλευση των οποίων δε γνώριζε, όπως ισχυρίζεται.

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα ελέγχονται από τις ιταλικές αρχές επτά λογαριασμοί σε ισάριθμα πιστωτικά ιδρύματα, που αφορούν τον πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, τον πρώην βοηθό του Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Συνδικάτου Λούκα Βισεντίνι,

QatarGate: Οι φωτογραφίες με τα μετρητά που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Την περασμένη εβδομάδα η βελγική αστυνομία είχε αναφέρει ότι στην βαλίτσα που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή βρέθηκε το ποσό των 750.000 ευρώ. 

Ο κ. Καϊλής κρατήθηκε, όμως στη συνέχεια κρίθηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση διαφθοράς και ότι ήταν απλά ο μεταφορέας και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά κατασχέθηκαν από την Εύα Καϊλή και τον Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. 

Εύα ΚαΪλή: τα χρήματα που βρέθηκαν σε βαλίτσες

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντσέρι στις Βρυξέλλες, οι ανακριτές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας ανακάλυψαν περίπου 600.000 ευρώ. Προσθέτοντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή και στο σπίτι της ίδιας και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα αποκάλυψε πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top