Τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ Κατερινόπουλος, Σ. Αρναούτογλου, Ορφανός, Λάσπα!      

Και επιστροφή από τα παλιά: Πεταλωτής, Κουτσουμάνης, Γερουλάνος κ.ά.  

Κατερίνα Λάσπα
Κατερίνα Λάσπα: αναλαμβάνει τον τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ (φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση) 

Ανακοινώθηκαν οι Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι στελεχώνονται από «επώνυμους» αλλά και από υπουργούς της περιόδου διακυβέρνησης από τον Γιώργο Παπανδρέου.  

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου πλαισιώνει τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτισμού και η Κατερίνα Λάσπα τον τομέα Εθελοντισμού. ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και συνεργάτης του δελτίου ειδήσεων του Star, Θανάσης Κατερινόπουλος, αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας Προστασίας του Πολίτη.

Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου (φωτογραφία Ευρωκίνηση) 

Χάρης Δούκας, Ηλίας Κικίλιας, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Μανώλης Βελεγράκης, Χρήστος Κακλαμάνης, Θανασης Πετρόπουλος και οι πρωην Υπουργοί Γιώργος Κουτσουμάνης, Γιάννης Κουτσούκος, Παύλος Γερουλάνος και Γιώργος Πεταλωτής  αναλαμβάνουν το  βάρος καίριων τομέων όπως η Ενέργεια-Οικονομία-Ανάπτυξη-Εργασία-Κοινωνική Ασφάλιση- Αγροτική Ανάπτυξη- Θεσμοί- Δικαιοσύνη- Άμυνα-Τουρισμού.

Νίκος Ορφανός: «Άρχισε να με βρίζει. Χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις»

Για πρώτη φορά συγκροτείται τομέας Ιδιωτικού Χρέους και Προστασίας των Δανειοληπτών  Το εν λόγω χαρτοφυλάκιο θα έχουν ο Δημήτρης Σπυράκος, εκ των συντακτών του Νόμου του 2010 για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος που θεωρείται «έξπερτ».

ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Λοβέρδου και Γερουλάνου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η προσέλκυση προσώπων από την Κοινωνία των Πολιτών ήταν προτεραιότητα, ενώ αξιοποιήθηκαν πολλά βιογραφικά από την δεξαμενή της  διαδικασίας,  τύπου «opengov», που εισήγαγε το Κίνημα για την στελέχωση των τομέων.

Στα «βαριά» βιογραφικά συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παλαιοδήμος,  με θητεία στον ESM, o Αλέξανδρος Ραγκούσης,  με διεθνή εμπειρία σε πολιτικές ανάπτυξης, εμπορίου και επενδύσεων στην Παγκόσμια Τράπεζα, ο Κωνσταντίνος Τσάνης,  εμπειρογνώμονας ψηφιακής διακυβέρνησης «The World Bank Group» στην Ουάσιγκτον κ.ά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top