O Άδωνις έγινε 50 ετών και η οικογένειά του τού έκανε έκπληξη

Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία και η αναφορά στους γονείς του

Η Ευγενία Μανωλίδου και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ετοίμασαν μια τούρτα για τον υπουργό Ανάπτυξης / Πηγή βίντεο: facebook

Έκπληξη στον Άδωνι Γεωργιάδη, που έγινε 50 ετών την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, έκανε η οικογένειά του.

Η Ευγενία Μανωλίδου και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας (τα δύο από τον προηγούμενο γάμο της κυρίας Μανωλίδου) ετοίμασαν μια τούρτα για τον υπουργό Ανάπτυξης.

Η τούρτα έκπληξη της οικογένειας του Άδωνι Γεωργιάδη για τα 50ά γενέθλιά του / Πηγή: facebook 

Η τούρτα έκπληξη της οικογένειας του Άδωνι Γεωργιάδη για τα 50ά γενέθλιά του / Πηγή: facebook 

Σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται όλη η οικογένεια να τραγουδάει τα «χρόνια πολλά» στον κ. Γεωργιάδη.

Καλάθι νοικοκυριού: Αύξηση κατανάλωσης 130% στα 51 προϊόντα! 

«Πριν λίγο στο σπίτι κόψαμε με την οικογένεια μου την τούρτα μου για τα 50 μου γενέθλια! Είναι όμορφες αυτές οι στιγμές! Να είστε όλοι καλά με υγεία!», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα του βίντεο.

Σε άλλη ανάρτησή του, εξάλλου, με αφορμή τα γενέθλιά του ο κ. Γεωργιάδης, αφού τόνισε πως είναι ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή του, υπογράμμισε πως πάντα στην ημέρα των γενεθλίων του σκέφτεται τους γονείς του, που έχασε νωρίς.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παιδική ηλικία με τη μητέρα του / Πηγή: twitter

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παιδική ηλικία με τη μητέρα του / Πηγή: twitter

«06 Νοεμβρίου 1972 γεννήθηκα, σήμερα 50. Δεν παραπονούμαι έχω 2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία. Δόξα τω Θεώ! Τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς. Να έχετε όλοι υγεία και να χαίρεστε τους δικούς σας», έγραψε. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top