Κολωνός: Επίθεση Γεωργιάδη-Πλεύρη σε ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχός του

Διαγράφηκε ο 55χρονος από το κόμμα

Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης, με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Μετά την αποκάλυψη ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούσε διαδικτυακά με την ανήλικη, οι υπουργοί Ανάπτυξης και Υγείας καυτηρίασαν τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως – σε αντίθεση με την Κουμουνδούρου – η Νέα Δημοκρατία δεν πολιτικοποιεί το ζήτημα.

Αποκλειστικό: Στο Star η γιαγιά της 12χρονης

«Ασφαλώς και ο Σύριζα δεν έχει καμμία ευθύνη, αλλά έχει για το ότι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί πολιτικά αυτό το θέμα. Αν εμείς τώρα βγάζαμε χάσταγκ για συνολικά τον Σύριζα, με αφορμή αυτό, δεν θα είμασταν ανόητοι; Μακρυά η πολιτική αντιπαράθεση από αυτά τα ζητήματα», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ειδική αναφορά στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι η ΝΔ «κουκούλωνε» το θέμα.

«Δεν θα επιτρέψουμε στη συνείδηση μας να γίνουμε Συριζαίοι. Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν μας ταιριάζει να επιδιώκουμε πολιτικό όφελος από αποβράσματα. Αυστηρές ποινές και σκληρό ποινικό πλαίσιο επαναφέραμε και σε αυτό αν τολμούν να κάνουν συγκρίσεις», έγραψε από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης.

Το επίμαχο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας 55χρονος, με δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή, αλλά δεν εξελέγη. Η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεκλήθη εκτάκτως και τον διέγραψαν από το κόμμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με τη 12χρονη μέσω εφαρμογής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top