Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε ποδηλατάδα στην Αρίστη

Στα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός για την 28η Οκτωβρίου

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (28/9/22)

Στα Ιωάννινα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Χρέος μας να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μια χώρα ισχυρή»

Μετά το πέρας της παρέλασης στα Ιωάννινα, ο πρωθυπουργός που είναι λάτρης των σπορ, έκανε μια μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο.

Σύμφωνα με το epiruspost, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ποδηλατάδα από την Αρίστη, που είναι η βάση του, μέχρι το Μονοδένδρι. Εκεί, φωτογραφήθηκε με παιδιά, νέους και πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην Αρίστη μετά τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου / Φωτογραφίες epiruspost

Κυριάκος Μητσοτάκης ποδήλατο

Στη συνέχεια, ήπιε καφέ και δοκίμασε γλυκό του ταψιού που του προσέφεραν μαγαζάτορες της πλατείας του χωριού.

Λίγη ώρα αργότερα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και επέστρεψε στην Αρίστη.

Μητσοτάκης: «Χρέος μας να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μια πατρίδα πιο ισχυρή»

«Το δικό μας χρέος είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μία πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα, μία πατρίδα πιο δίκαιη», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022. 

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Η πατρίδα μας ηλιόλουστη υποδέχεται σήμερα την εθνική μας εορτή. Η καρδιά του Ελληνισμού κτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ πέρα, στα Γιάννενα, στο Καλπάκι, στην Ήπειρο, γιατί εδώ πριν από 82 χρόνια αμυνθήκαμε απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση και η γενιά αυτή, γενιά του ’40, έκανε το χρέος της απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην Ιστορία.

Το δικό μας χρέος είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με χαμόγελο με αισιοδοξία, με υπερηφάνεια, μία πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα, μία πατρίδα πιο δίκαιη. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και κατέθεσε στεφάνι, στο Μνημείο Μπιζανομάχων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top