Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας στην Πράγα   

Ζήτησε ευθυγράμμιση με τις θέσεις της ΕΕ για την Τουρκία από τον ομόλογό το

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα στην Πράγα με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντενίς Σμιχάλ, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας. 

Πράγα: Πόσο εφικτό είναι να συναντηθούν Μητσοτάκης – Ερντογάν     

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την στήριξη της χώρας μας στον αγώνα των Ουκρανών και στις προσπάθειες διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας και της ελευθερίας της Ουκρανίας.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας στην Πράγα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας στην Πράγα  

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα καταδικάζει κατηγορηματικά την παράνομη προσάρτηση από τη Ρωσία τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας. Υπογράμμισε ότι η χώρα μας αναγνωρίζει τις περιοχές αυτές ως τμήμα της ουκρανικής επικράτειας και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή του καθεστώτος τους, σε κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. 

Στη Σούδα το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους»!   

Ο Πρωθυπουργός επισήμανε επίσης την αποφασιστικότητα της χώρας μας να σταθεί, από κοινού με τους Ευρωπαίους εταίρους της, στο πλευρό της Ουκρανίας. 

Αντιπροσωπείες Ελλάδας Ουκρανίας στην Πράγα

Οι αντιπροσωπείες Ελλάδας - Ουκρανίας στην Πράγα 

Ενημέρωσε τον Ουκρανό ομόλογό του για τις σταθερές θέσεις της Ελλάδας κατά του αναθεωρητισμού και της αμφισβήτησης Διεθνών Συνθηκών και ζήτησε από τον ομόλογό του την ευθυγράμμιση με τις θέσεις της Ε.Ε. για την Τουρκία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top