Στη Σούδα το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους»!   

Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα και αποτροπής του τουρκικού τυχοδιωκτισμού  

Σε μια χρονική στιγμή, που οι Τούρκοι «θερμαίνουν» επικίνδυνα τα νερά νοτίως της Κρήτης, το γιγαντιαίο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους» βρίσκεται στη Σούδα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα και αποτροπής του τυχοδιωκτισμού της Τουρκίας. 

Το τερμάτισε ο Ακάρ με πολεμικές ιαχές: «Μάθετε να κολυμπάτε»!    

Στήριξη από ΗΠΑ και για το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο   

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα και διπλωματικά έναντι της Τουρκίας, με τον Εκπρόσωπο του State Department να απαντά στην ερώτηση του Δημήτρη Σουλτογιάννη και του Star: «Δε δικαιούται η προσωρινή κυβέρνηση της Λιβύης να κάνει συμφωνίες με την Τουρκία». 

 «Σφαλιάρα» και από Γερμανία: Δεν αναγνωρίζουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Οι αμερικανικές βάσεις στη χώρα μας «πονούν» άλλωστε την Άγκυρα όσο και οι «κόκκινες κάρτες» που της βγάζουν η Ουάσινγκτον αλλά και το Βερολίνο.   

Αυτά βλέπει ο Ερντογάν και επιτίθεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκης κάνοντας... παράπονα για τις συμμαχίες μας:  

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά την βοήθεια των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας!  

Δένδιας: Εφιάλτης η διάλυση της Ευρώπης  

«Θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με κάθε νόμιμο μέσο ξεκαθάρισε ο Νίκος Δένδιας  από την Πολωνία, όπου χαρακτήρισε άκυρα τα τουρκολιβυκά μνημόνια, ενώ αναφέρθηκε και στις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας.  

«Αν με ρωτάτε τι μπορεί να με ξυπνήσει το βράδυ σαν εφιάλτης  - ανοίγω παρένθεση γιατί κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο, βλέπω τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά  νησιά καθημερινά – είναι η διάλυση της Ευρώπης!».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top