Η απάντηση Κύρτσου για τη διαγραφή του: Τι έγραψε στο twitter

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία της ΝΔ, απάντησαν με τη διαγραφή μου», αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος στην πρώτη του αντιδραση μετά τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ανεξάρτητος – πλέον – ευρωβουλευτής αναφέρεται, μεταξύ άλλων σε «λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας, που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς» και σε «κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων και Τουλουπάκη».

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος

Στη συνέχεια, σε νέο tweet του επιτέθηκε ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «δεν είχε το κουράγιο» να τον διαγράψει ο ίδιος.

«Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση», τόνισε.

Τα tweet – απάντηση του Γιώργου Κύρτσου

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης απαντά με διαγραφή Κύρτσου στην κριτική για πανδημία, ρεκόρ ακρίβειας και ορμπανοποίηση της Ελλάδας»

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διέγραψε τον κ. Κύρτσο για την κριτική που ασκεί εδώ και έναν χρόνο για την πανδημία, το επιτελικό κράτος και την ακρίβεια, αλλά τον διέγραψε μόλις αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Κύρτσο για την αυτονόητη κριτική που ασκεί εδώ και έναν χρόνο για την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας και τις εκατόμβες νεκρών, για το επιτελικό χάος στην αντιμετώπιση κρίσεων και για την καταστροφική πολιτική του στην οικονομία με τα ρεκόρ ακρίβειας.

Το έκανε όμως σήμερα που τόλμησε να επισημάνει πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κοινοτικά κονδύλια για καταπάτηση του κράτους δικαίου, όπως συνέβη με την Ουγγαρία και την Πολωνία, με αφορμή τις διώξεις σε δημοσιογράφους και δικαστικούς για το σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά. Δυστυχώς για τον ίδιον, τα κατορθώματά του, που μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν, απασχολούν πλέον την Ευρώπη και τους θεσμούς της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top