Πολάκης σε Πλεύρη: Βρες τρύπα να κρυφτείς – Μην τολμήσεις να απολύσεις

Αφορμή τοποθέτηση του υπουργού πως ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τους ανεμβολίαστους

Παύλος Πολάκης

Μετωπική επίθεση εναντίον του Θάνου Πλεύρη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης από τη Βουλή.

Με αφορμή την τοποθέτηση του υπουργού Υγείας, πως ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε τον κ. Πλεύρη να βρει τρύπα να κρυφτεί για τον μεγάλο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό.

«Θάνο Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς. Εχεις επί των ημερών σου 11.000 νεκρούς όταν όλο το προηγούμενο διάστημα οι νεκροί ήταν 13.700. Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ!», είπε ο κ. Πολάκης.

Πιστοποιητικό νόσησης: Τι ισχύει για όσους ξανακόλλησαν κορωνοϊό

Ο ίδιος κάλεσε τον υπουργό Υγείας να μην τολμήσει να απολύσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, δεσμευόμενος, μάλιστα, πως μετά τις εκλογές «θα επαναπροσλάβουμε τους απολυμένους υγειονομικούς την πρώτη μέρα».

Οι χυδαίες εκφράσεις Καρτερού για Μητσοτάκη και η αντίδραση της ΝΔ

Τι δήλωσε νωρίτερα ο Θάνος Πλεύρης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστες», επισημαίνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, απαντώντας σε δήλωση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού.

Πλεύρης: Έως τα τέλη Μαρτίου θα έχουμε άρση όλων των μέτρων

«Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί και με πίστη στην επιστήμη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Με στοχευμένα μέτρα, τα οποία στο σύνολό τους καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού έχει φθάσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστές. Με την ανακοίνωσή του ο κ. Ξανθός εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, όπως καιρό τώρα μας αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Στηρίζει την τραγική μειοψηφία υγειονομικών κατά του εμβολιασμού και τους παρέχει απλόχερα την πολιτική του αγκαλιά», αναφέρει ο κ. Πλεύρης.

Ο κ. Ξανθός ζήτησε να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο ΕΣΥ, κάνοντας λόγο για «εμμονή σε μια ακροδεξιάς κοπής πολιτική τιμωρητισμού και “σιδηράς πυγμής”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top