Γεωργιάδης: Ωραία Ελένη ο Ανδρουλάκης - Λιακούλη: Είναι ο κραταιός Νικόλας

Σκληρή κόντρα για τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής

Σε σκληρή κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Ευαγγελίας Λιακούλη για τον Νίκο Ανδρουλάκη εξελίχθηκε η συζήτηση επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή για την ακρίβεια.

«H κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα, με τη μείωση των φόρων, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, με τα οικονομικά μέτρα στήριξης- έχει ήδη αντιμετωπίσει σε επίπεδο τσέπης το πρόβλημα της ακρίβειας και θα συνεχίσει και το 2022», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, ασκώντας του κριτική για τη στρατηγική που ακολουθεί.

Γεωργιάδης για Novartis: Να πάρει θέση ο Ανδρουλάκης για Βενιζέλο-Λοβέρδο

Όπως είπε, του θυμίζει την «Ωραία Ελένη» από το έπος του Ομήρου. « Δίνω μια συμβουλή στον κ. Ανδρουλάκη: το να πολιτεύεσαι κρυπτόμενος είναι καλή τακτική, αλλά για λίγο. Εγώ την ονομάζω “η συνταγή της Ωραίας Ελένης”. Ο Όμηρος στην Ιλιάδα δεν έχει οποιουδήποτε είδους περιγραφή της Ωραίας Ελένης. Αν είναι ξανθιά ή μελαχρινή, κοντή ή ψηλή. Ο κάθε Έλληνας ονειρεύεται την Ωραία Ελένη όπως επιθυμεί. Είναι καλό για την ποίηση. Βοηθάει και στην πολιτική για λίγο. Δε λες τίποτα για τη Novartis, λες κάτι φληναφήματα για την Πορτογαλία, αλλά με το πρώτο άρθρο σε τσακώσαμε. Γιατί σου αρέσει η Πορτογαλία του 1,3, αλλά όχι η Ελλάδα του 1,2 (σ.σ.: αναφέρεται στον πληθωρισμό)», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δε μου αρέσει η αδικία, που εξάρει μια άλλη χώρα, και υποτιμά τη δική του», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η αναφορά αυτή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Παίρνοντας τον λόγο η γραμματεάς της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, είπε: «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι Ωραία Ελένη αλλά κραταιός Νικόλας. Χωνέψτε το. Αυτός είναι ο Πρόεδρός μας. Καταλαβαίνω όσα λέτε αλλά δείχνουν τη φουρτούνα σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top