Η Λίνα Μενδώνη ανακάλεσε χορηγία από εμπλεκόμενο στον βιασμό της 24χρονης

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού για την ακύρωση της χορηγίας

Αυτοί είναι οι τρεις άντρες που φέρονται να εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (18/1/22)

Ανακλήθηκε μετά από αντιδράσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και τη Λίνα Μενδώνη η απόφαση αποδοχής της χορηγίας γνωστού κοινωφελούς Ιδρύματος για την ανέγερση Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου. Η ανάκληση ήρθε καθώς έγινε γνωστό πως μέλος του ΔΣ του εν λόγω Ιδρύματος είναι ο 27χρονος ο οποίος φέρεται εμπλέκεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Πιο συγκεκριμένα σε απάντηση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει ότι: Η απόφαση 626312 «Έγκριση εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του Αρχαιολογικού Χώρου Δήλου και Μελέτης για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου, με δαπάνη του Κοινωφελούς Ιδρύματος προς το σκοπό δωρεάς της προς το Ελληνικό Δημόσιο» (ΦΕΚ Β 6387/31.12.2021) έχει ήδη ανακληθεί. Αναμένεται η δημοσίευση της ανακλητικής πράξης στο ΦΕΚ.

Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού 24χρονης:«Οι νόμοι είναι νόμοι για όλους»

Νωρίτερα, η βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου ζήτησε από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, να ανακαλέσει την απόφαση αποδοχής της χορηγίας του κοινωφελούς Ιδρύματος καθώς μέλος του ΔΣ φέρεται να είναι ο 27χρονος και να διακόψει κάθε είδους συνεργασία με το εν λόγω Ίδρυμα, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top