Σε δύο δόσεις ετοιμάζει την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό η κυβέρνηση

Πότε αναμένεται η πλήρης κατάργησή τους εφόσον το επιτρέψει η πανδημία    

Βήματα  σταδιακής άρσης των μέτρων στην εστίαση και στα γήπεδα σχεδιάζουν κυβέρνηση και ειδικοί με βάση την πορεία αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμοξιωλόγων, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Εισηγήσεις για χαλάρωση μέτρων σε μουσική - γήπεδα και δεύτερες σκέψεις

Εφόσον συνεχιστεί η πορεία αποκλιμάκωσης  της πανδημίας  σήμερα και αύριο,  την Τετάρτη αναμένεται να αποφασιστεί η πρώτη χαλάρωση των μέτρων και από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου να προχωρήσει η απελευθέρωση της μουσικής  και να αυξηθουν και οι θεατές στα γήπεδα. Αυτά τα δυο σημεία χαλάρωσης προανήγγειλε και ο υπουργός Υγείας. 

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση - Ανοίγουν τα μπουζούκια
 

Η πλήρης άρση των μέτρων  αναμένεται από την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, οπότε και θα διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στην διασκέδαση πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν και τα κέντρα διασκέδασης και τα κλαμπ. Αυτά  θα συζητηθούν ην επόμενη εβδομάδα οπότε και θα διαμορφωθεί το νέο πλαίσιο κανόνων.


Υπουργείο Υγείας: Και επισήμως παράταση των μέτρων με απόφαση 

«Άρα αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε με τα μέτρα ως έχουν, από Δευτέρα επανέρχεται η μουσική και από τον επόμενο μήνα πάμε στην άρση των υπολοίπων  μέτρων» κατέληξε ο Πέτρος Μποτσαράκος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top