Aπόλυτη θωράκιση στην Αν. Μεσόγειο με Rafale και Belharra

Ο Ερντογάν στοχεύει στα κοσμήματα του λαού

Η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη θωράκιση στο Αιγαίο. Αύριο, στα γαλλικά ναυπηγεία τοποθετείται η καρίνα της πρώτης Ελληνικής φρεγάτας Μπελαρά. Σπασμωδικά αντιδρά ο Ερντογάν, βγάζοντας στη θάλασσα... κατασκοπευτική κορβέτα. 

Προπαγανδιστικό βίντεο του Τουρκικού ΥΠ. Άμυνας για το Καστελόριζο


Η αντίστροφη μέτρηση για την προσγείωση των ελληνικών Ραφάλ στην Τανάγρα, έχει ξεκινήσει. Σε μια εβδομάδα, έξι "ριπές του ανέμου" θα σκίζουν τον ελληνικό ουρανό. 

Ενώ αύριο, ο υπ. άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Γαλλία ομόλογός του Φλοράνς Παρλί θα βρίσκονται στα ναυπηγεία της NAVAL GROUP στη Γαλλική πόλη Λοριάν. Εκεί όπου θα κατασκευαστούν οι Ελληνικές  φρεγάτες Μπελαρά. 

Χρ. Λάζαρης: Στο προεδρικό Μέγαρο με τον Ερντογάν ο νέος Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα 

Άμυνα και διπλωματία, όμως, πάνε μαζί. 

Ο Χριστόδουλος Λάζαρης, νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο κι έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Ερντογάν. 


Έναν... ανήσυχο Ερντογάν, ο οποίος ονειρεύεται μεγάλες νίκες.

« Χτες πετύχαμε και σήμερα θα πετύχουμε. Διότι εμείς είμαστε η Τουρκία και διότι εμείς είμαστε το τουρκικό έθνος και "επιστρατεύει"... κατασκοπευτική κορβέτα στο Αιγαίο με λογική Ψυχρού Πολέμου» δήλωσε ο Ερντογάν. 

Η κορβέτα Ufuk θα είναι τα μάτια και τα αυτιά στη «Γαλάζια Πατρίδα». 


Όλα αυτά τη στιγμή που στην Τουρκία οργιάζουν οι φήμες ότι ο Ερντογάν σκοπεύει να... βάλει χέρι στα κοσμήματα του λαού, για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο! 


«Ο κάθε πολίτης να φέρει τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια, το κάθε κόσμημά του στο κράτος, να ζυγιστούν, να τους δοθεί ένα ομόλογο και όλα αυτά να μπουν σε χρηματοκιβώτιο υπό τον έλεγχο του κράτους. Όποιος επιθυμεί, την ημέρα μιας εκδήλωσης, ενός γάμου, θα πηγαίνει να πάρει το κόσμημα, θα το φοράει και μετά θα το επιστρέφει στο κράτος» δήλωσε ο Δήμαρχος Ερζερούμ, Μεχμέτ Σεκμέν. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top