ΣΥΡΙΖΑ για ρεβεγιόν με self test: Συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο ο Μητσοτάκης

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη

Τσίπρας

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφαση για ρτεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με self test αντί για rapid test, όπως είχε - εμμέσως πλην σαφώς - προαναγγελθεί.

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο ερήμην των επιστημόνων. Αφού ο εκπρόσωπός του και ο υπουργός Υγείας χθες άφησαν τις εγκληματικές ανοησίες περί πανδημίας ανεμβολίαστων και προανήγγειλαν υποχρεωτικά ράπιντ τεστ και για τους εμβολιασμένους με επιβάρυνση των πολιτών, ο κ. Μητσοτάκης έτρεξε να τα μαζέψει μετά τη θύελλα αντιδράσεων», τονίζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με self test - Νέα μέτρα μετά τις γιορτές

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε για τις γιορτές δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από ακόμη μία απόδειξη της προσωπικής του αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχονται τηλεργασία και ωράριο στην εστίαση - Tι προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη

«Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές και ενόψει των εορτών, η Κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη. Οι συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας και υπονομεύουν το ίδιο το εμβολιαστικό πρόγραμμα, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο» τονίζει σε δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η στήριξη του Ε.Σ.Υ. παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε την Έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό καθημερινά. Χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο: η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος», αναφέρει ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top