Παπανδρέου: Παράγοντες της Δεξιάς παρεμβαίνουν στην εκλογή αρχηγού ΚΙΝΑΛ

«Τον πρόεδρο θα τον εκλέξουν φίλοι και μέλη και όχι οποιοσδήποτε άλλος»

Γιώργος Παπανδρέου

Την εμπλοκή «παραγόντων της Δεξιάς» στην εκλογή αρχηγού του ΚΙΝΑΛ κατήγγειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου, με ανακοίνωσή του. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι η άνοδος που εμφανίζει το ΚΙΝΑΛ δεν είναι παροδική.   

ΚΙΝΑΛ: Για τις 29/11 έκλεισε το πρώτο debate των υποψηφίων αρχηγών 

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: 

Παπανδρέου από την Πάτρα: Θα ξανακάνουμε την Παράταξη δυνατή και κυρίαρχη

«Την τελευταία περίοδο, πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς.
 
Με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της Παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της Παράταξής μας συνολικά.
 
Παρουσιάζει μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι, η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική.

 

Μείωση της ψαλίδας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ δείχνει δημοσκόπηση της Marc
 

Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την Προεδρία του Κινήματός μας.
 
Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της Παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top