Απειλές πάλι από τον Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας 

Το μήνυμα του  Δένδια στην Τουρκία πριν την επίσκεψη στη Ρώμη 

Εμπρηστικό λόγο κατά της Ελλάδας χρησιμοποίησε για ακόμη μία φορά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σε ομιλία του στην Αλάνια, είπε ότι η χώρα του είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Να ακούσουμε τις νέες  προκλητικές δηλώσεις. 

Προκλητικός ο Τσαβούσογλου: «Παίρνουμε τα μέτρα μας ενάντια στην Ελλάδα»

«Εργαζόμαστε για την εγκαθίδρυση της διαρκούς ειρήνης και ευημερίας στη Μεσόγειο, αλλά δεν διστάζουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. Σεβόμαστε τα δικαιώματα και τους νόμους όλων, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους. Είμαστε ένα ναυτικό έθνος. Αν είναι να τα βρούμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή στο πεδίο μάχης… Δόξα τω Θεώ, είμαστε έτοιμοι για όλα» ισχυρίσθηκε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών.

Νέα «τάπα» Δένδια σε Τσαβούσογλου: Τουρκία που δεν προκαλεί δεν υπάρχει  

Χθες πάντως ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας που αύριο θα επισκεφθεί την Ιταλία όπου θα έχει συνάντηση με τον Ιταλό ομολογό του – και στη συνέχεια θα επισκεφθεί και το Βατικανό -  μιλώντας στην εφημερίδα Βραδινή της Κυριακής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα.

Δένδιας: Διάλογος «κωφών» με ευθύνη της Τουρκίας

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις τουρκικές ενέργειες εντελώς απαράδεκτες, τόνισε πως καταπατούν κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου και της κοινής λογικής και ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να συναινέσει σε νέο – οθωμανικές απαιτήσεις.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top