Νίκος Χαρδαλιάς: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από κόμματα και υπουργούς

«Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός!»

Εκτός κινδύνου ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τα νεότερα για την υγεία του / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 16/8

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, έστειλαν κόμματα και υπουργοί σήμερα, Δευτέρα. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Χαρδαλιά

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση έστειλε με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά» ανέφερε.

«Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και από αυτήν την μάχη! Πολλά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια και στα καθήκοντα σου! Κράτα γερά!» έγραψε o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Χαρδαλιάς: Ευχές από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top