Φωτιές: Ο Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Βουλή στις 25 Αυγούστου

H Φώφη Γεννηματά, είχε πρώτη ζητήσει τη διεξαγωγή συζήτησης

Στις 25 Αυγούστου θα ενημερώσει την ελληνική Βουλή για τις καταστροφικές φωτιές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Δε θα πάμε σε νέο lockdown το φθινόπωρο»

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει το Σώμα του Kοινοβουλίου για το ζήτημα της διαχείρισης των καταστροφικών πυρκαγιών, μετά από αίτημα που κατέθεσε βάσει του άρθρου 142 Α του Κανονισμού της Βουλής.

Μητσοτάκης για φωτιές: «Οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή»

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, είχε πρώτη ζητήσει τη διεξαγωγή συζήτησης, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, στη Βουλή για τις πυρκαγιές.

Πελώνη: Η πρόταση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου, ισχύει

«Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τη μέρα που με τόση ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ο κ. Τσίπρας μας προσέφερε τη συναίνεσή του και σήμερα δηλώνει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής. Ας είναι», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Ηλεία.

Και επισημαίνει: «Η πρότασή μας να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή τη φορά ίσως να ανταποκριθεί. Όχι όπως έκανε με τoν ορισμό εκπροσώπου του στη Διακομματική Επιτροπή για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, κάτι για το οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά από τις 7 Ιουλίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top