Τσίπρας: Επίθεση στην κυβέρνηση από τη Μύκονο για την πανδημία και τα μέτρα

«Λόγια του αέρα από το νησί των ανέμων» απάντησε η Πελώνη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ  Αλέξης Τσίπρας με  τα όσα ανέφερε για τη διαχείριση της πανδημίας, στις δηλώσεις του από τη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται. 

Αλέξης Τσίπρας Μύκονος          

Ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψη στη Μύκονο  

Τσίπρας: Βρήκε στη Μύκονο… συμμαθητή του από την 5ήμερη!      

 O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο της Μυκόνου,  εεπέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για το μίνι «lockdown στη Μύκονο» και δήλωσε ότι «ο ελληνικός τουρισμός και η δημόσια υγεία είναι κρίσιμα ζητήματα για να αντιμετωπίζονται με αυτήν την αβάσταχτη ελαφρότητα».

«Η Μύκονος είναι η ναυαρχίδα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Ταυτόχρονα, όμως, φέτος, είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας ο οποίος συμπλήρωσε:  «Όταν κάνεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε έναν χρόνο το ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται για αστοχία ή ατυχία, αλλά για ανικανότητα».

Lockdown Mύκονος: Ακυρώσεις κρατήσεων - Επισκέπτες φεύγουν από το νησί

Κριτική εκ νέου άσκησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στον κ. Τσίπρα για την επίσκεψη στη Μύκονο και τα όσα ανέφερε από το νησί των Κυκλάδων.     

Πελώνη: Λόγια του αέρα του κ. Τσίπρα 

Η κα Πελώνη δήλωσε συγκεκριμένα, απαντώντας στον κ. Τσίπρα:      

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται.

Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. 

Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. 

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης». 

Προηγουμένως κριτική στον κ. Τσίπρα για την επίσκεψή του στη Μύκονο είχε ασκήσει η κυβερνητικής εκπρόσωπος κατά το briefing των πολιτικών συντακτών.

Bέλη από Πελώνη σε Τσίπρα για την επίσκεψη στη Μύκονο 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top