Θάνατος Βαλυράκη: «Πυρά» στη Βουλή κατά του κλιμακίου του Λιμενικού Σώματος

Πειθαρχικό έλεγχο ζήτησαν Λοβέρδος και Κεγκέρογλου – Η απάντηση Πλακιιωτάκη

Πειθαρχικό έλεγχο στο κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος που έχει αναλάβει την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη ζήτησαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος και ο Βασίλης Κεγκέρογλου,  κάνοντας λόγο στη Βουλή για ύποπτες καθυστερήσεις. Δεν υπάρχει καθυστέρηση απάντησε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης

 Εξελίξεις στην υπόθεση Βαλυράκη: Κλήθηκαν για κατάθεση δύο πρόσωπα- κλειδιά

Μάλιστα, σχετικά με τη διερεύνηση του θανάτου του πρώην Υπουργού, Α. Λοβέρδος και Β. Κεγκέρογλου άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει «κύκλωμα» το οποίο σχετίζεται με τις «ύποπτες» - όπως υποστήριξαν -  καθυστερήσεις.  

Ανατροπή στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη: Δε χτυπήθηκε μόνο από προπέλα

«Ακόμη δεν έχει ασκηθεί δίωξη με ευθύνη της υπηρεσίας. Εποπτεύεται ενδεχομένως κύκλωμα που τα κάνει όλα αυτά για άλλους λόγους» κατήγγειλε ο Α. Λοβέρδος. 

Συγκλονιστική ομολογία για Βαλυράκη: Είδα την επίθεση, ήταν δολοφονία

«Η προανάκριση καρκινοβάτησε και πελαγοδρόμησε με ύποπτο τρόπο και απαράδεκτο»  ισχυρίσθηκε ο βουλευτής επίσης του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Γιάννης Πλακιωτάκης: «Δεν υπάρχει καθυστέρηση στην προανάκριση»

«Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις, αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για την προανάκριση από τις δικαστικές αρχές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία» διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Υπουργός Ναυτιλίας.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top