Τη Μεσσηνία και την Αρκαδία θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρωί της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας και θα επιθεωρήσει τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου.
Πλημμύρες Γερμανία: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στις οικογένειες των θυμάτων
Επίσης, θα επισκεφθεί τον ιστορικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, μία από τις μεγαλύτερες βυζαντινές εκκλησίες της Ελλάδας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη συνολική ανάδειξη του μνημειακού χώρου.
Επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού θα είναι η Κυπαρισσία.
Στη συνέχεια, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την έναρξη της κατασκευής του έργου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω ΣΔΙΤ.
Μητσοτάκης: Αυξάνονται τα ραντεβού για εμβόλια – Να συνεχίσουμε έτσι
Το απόγευμα της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.
Αμέσως μετά, στην Τρίπολη, θα μιλήσει στη συνδιάσκεψη για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.