Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη και Αστυνομία

Για αλλαγές σε Ποινικό Κώδικα: Να θεραπευτούν όποιες αστοχίες παραμένουν

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

«Σύντομα θα υπάρξει η τοποθέτηση της Επιτροπής Διαρκούς Παρακολούθησης Κωδίκων, ώστε να θεραπευτούν οι όποιες αστοχίες παραμένουν», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε αποφυλακίσεις κρατουμένων, που «έγιναν ευκολότερες με ρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης», αφήνοντας αιχμές για εσπευσμένες αλλαγές με προεκλογική σκοπιμότητα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Βόρεια Μακεδονία: Παγώνουν τα μνημόνια συνεργασία μετά τις προκλήσεις Ζάεφ

«Θυμίζω ακόμα ότι σε πρώτη φάση η κυβέρνηση έχει ανατάξει το βασικό κύμα λαθών. Οι συνθήκες, ωστόσο, διαρκώς αλλάζουν», είπε.

Ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την Ελληνική Αστυνομία για τις πρόσφατες διαλευκάνσεις υποθέσεων.

Αυστηροποίηση των ποινών του Ποινικού Κώδικα προανήγγειλε ο Τσιάρας

«Η Αστυνομία ξέρει και μπορεί να φτάνει στη λύση με επαγγελματισμό, με μέθοδο, με υπομονή, με αξιοποίηση της τεχνολογίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και του κυβερνητικού έργου, καθώς υποχωρούν τα προβλήματα από την υγειονομική κρίση.

«Καθώς οι εμβολιασμοί προχωρούν, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να είναι αισιόδοξοι. Οι τελευταίοι μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top