Συζήτηση για την Ελληνική Υψηλή Στρατηγική με τον Νίκο Δένδια

Σήμερα από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων στις 18.30

Ο Νίκος Δένδιας

Με κεντρικό εισηγητή τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, διεξάγεται σήμερα η συζήτηση για την Ελληνική Υψηλή Στρατηγική: Η Διάσταση της Εξωτερικής Πολιτικής.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 18.30 από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (https://cfir.gr/streaming/registration/greek-grand-strategy-nikos-dendias) και όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν και να το παρακολουθήσουν online εδώ.

Δένδιας: Επιθετική και παράνομη η συμπεριφορά της Τουρκίας στη Μεσόγειο

Θα σχολιάσουν ο Κωνσταντίνος Λάβδας, η Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο Παντελής Σκλιάς, ενώ ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από τον Χρήστο Χατζηεμαννουήλ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο των εξωτερικών υποθέσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD Νιλς Σμιντ.

Ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη «βαθιά απογοήτευση» του για τη στάση του Σοσιαλδημοκρατικoύ Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στις προτάσεις για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Τόνισε ότι η Ελλάδα δεν αντιτίθεται στην απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης που ελήφθη το 2008, αλλά για το γεγονός ότι η Γερμανία δεν τροποποίησε την απόφαση της υπό το φως της τουρκικής προκλητικής συμπεριφοράς στην Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top