Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένος ο Χρυσοχοΐδης στο Delphi Forum

ΣΥΡΙΖΑ: Έκρηξη ανασφάλειας και εγκληματικότητας με την κυβέρνηση ΝΔ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Delphi Forum 

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Το  περιστατικό προκάλεσε και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της κυβέρνησης. 

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: «Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα»

«Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίνεται για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην ελληνική κοινωνία, ακόμα και σε ότι αφορά στο έγκλημα. Η Ελληνική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν σε βάθος όλες τις πτυχές του εγκλήματος» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Delphi Forum.  

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν γυναίκα με μαξιλάρι δίπλα στο μωρό της

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε:

«Πιστεύω στην ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να φθάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας».

ΣΥΡΙΖΑ: Έκρηξη ανασφάλειας και εγκληματικότητας με την κυβέρνηση ΝΔ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει για το περιστατικό καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «έκρηξη ανασφάλειας και εγκληματικότητας»:

 

«Ο κ. Μητσοτάκης έταζε τάξη και ασφάλεια. Δύο χρόνια μετά τις εκλογές το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ξύλο στη νεολαία σε πανεπιστήμια και πλατείες. Κατά τα λοιπά, η τάξη και ασφάλεια του κ. Μητσοτάκη εξαντλείται σε ανάθεση φύλαξης σε μισό αστυνομικό τμήμα τύπων σαν τον κ. Φουρθιώτη, μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μέρα μεσημέρι και συμβόλαια θανάτου δημοσιογράφων. Η σημερινή φριχτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά υπογραμμίζει το αίσθημα ανασφάλειας που κατακλύζει τη χώρα. Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη ας σταματήσει να αναζητά ευθύνες αλλού και ας αναλάβει επιτέλους τις συνέπειες των επιλογών της».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top