Άδωνις Γεωργιάδης: Έγινε νονός εν μέσω lockdown - «Πυρά» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι απάντησε ο υπουργός για το περιστατικό

Άδωνις Γεωργιάδης

Την Κυριακή 14 Μαρτίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι βάφτισε ένα παιδάκι. Η ανάρτηση αυτή σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, αφού σύμφωνα με την ΚΥΑ που βρίσκεται σε ισχύ, στην Αττική δεν επιτρέπονται βαπτίσεις.

«Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι: «Καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων»

Από την πλευρά του, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για «καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων» από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει. Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Η αυτά ισχύουν - υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού - μόνο για τους απλούς πολίτες;», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός, σε ανάρτησή του στο Τwitter, ξεκαθάρισε ότι η βάπτιση πραγματοποιήθηκε νόμιμα και υπήρχε η σχετική άδεια.

«Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους», εξήγησε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top