Δρίτσας στη Βουλή: Δεν πρόσβαλα τους νεκρούς της 17 Ν ότι είναι «δεξιοί»  

«Έκανα μια μεγάλη παράλειψη αλλά τιμώ την ανθρώπινη  ζωή» 

Εξηγήσεις για όσα ανέφερε για τη 17 Ν στη ραδιοφωνική του συνέντευξη που προκάλεσε σάλο έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και από το βήμα της Βουλής.    

 Δρίτσας: Δεν ήταν σαφής λόγω πίεσης χρόνου η δήλωσή μου για τη 17Ν! 

Μετά από αναφορά συγκεκριμένα του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για όσα  υποστήριζε για τη σύζυγό του Τασία Χριστοδουλοπούλου  ο Πάνος Καμμένος,  σε βιβλίο του για την τρομμοκρατία, ο κ. Δρίτσας ανέφερε:  

Άρθρο Μπακογιάννη: «Σας κατηγορώ κ. Δρίτσα. Προσβάλλατε νεκρούς»

«Ο Πάνος Καμμένος είπε αυτά που είπε ως εξέχων μέλος της ΝΔ και φυσικά ούτε η κυρία Χριστοδουλοπούλου έχει να ενοχοποιηθεί για κάτι. Αυτές οι τερατολογίες που έλεγε ο Καμμένος θα τις ενστερνιστείτε εσείς; Είχα μια μεγάλη παράλειψη. Κατηγορήθηκα ότι πρόσβαλα τους νεκρούς της 17 Νοέμβρη ότι είναι δεξιοί. Ούτε διανοούμαι εδώ και χρόνια να προσβάλω τους νεκρούς, ούτε για Μπακογιάννη και Αξαρλιάν. Τιμώ την ανθρώπινη ζωή. Δεν είπα τίποτε παραπάνω από όσα λένε οι υπουργοί. Ότι η ΝΔ  πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος από τη 17 Νοέμβρη. Αυτό είπα και εγώ. Είναι αυτό προσβολή στα θύματα της 17 Νοέμβρη;».   
 
«Το ύφος μου ήταν με σεβασμό σε εσάς. Η δήλωσή σας ήταν εξωφρενική αλλά δεν είμαι δικαστής» σχολίασε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top