Απάντηση Μαξίμου σε Τσίπρα: «Πρωτοφανής επίθεση χυδαιότητας»

«Περιμένουμε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί στη Βουλή»

Κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 22/2.

Με μια ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού απαντά σε όσα ισχυρίζεταο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τη Μενδώνη και να αναλάβει την ευθύνη

Το Μαξίμου κατηγορεί τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και το κόμμα του ότι έχουν αποδυθεί «σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας».

Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του πρωθυπουργού»

Ολόκληρη η ανακοίνωση Μαξίμου

«Αναμένουμε τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές. Προσπαθούν έτσι να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό QAnon.

Ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top