ΝΔ: Κατηγορεί τον Τσίπρα για «χονδροειδή ψέματα» κατά του Κατσαφάδου

Τι ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για «χονδροειδή ψέματα» στη Βουλή κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδου, ότι δήθεν είχε στείλει στο παρελθόν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο νοσοκομείο και επικαλείται την μαρτυρία του πρύτανη που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Υπερψηφίστηκε με 166 «ναι» το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας 

«Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο. Θα έπρεπε να έχουν μάθει, όμως, ότι έχει κοντά ποδάρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στα όσα είπαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης για τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο.

«Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε η πλήρης διάψευσή του από δήλωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αγγ. Κότιου που ήταν παρών στο αναφερόμενο περιστατικό και αναφέρει ότι ο κ. Κατσαφάδος δεν ήταν καν εκεί. Ο κ. Κατσαφάδος παρουσίασε μάλιστα στη Βουλή αθωωτική δικαστική απόφαση. Η πλήρης διάψευση όμως δεν πτόησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτη o oποίος την προσπέρασε σαν να μην υπάρχει», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Αυτός που δικάζει και καταδικάζει, λοιπόν, δεν είναι η δικαιοσύνη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι όταν η δικαιοσύνη αθωώνει. Ο κ. Τσίπρας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ψευδόμενος στη Βουλή, ακόμη και για πραγματικά περιστατικά. Δεν παραπλανήθηκε από συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top