ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για τα τρικάκια στο γραφείο της Κεραμέως

«Από αυτά που κάνουν οι “ημιπιτσιρικάδες”»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση με τρικάκια απειλητικού περιεχομένου στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την ανακοίνωση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ (ΕΠΕΚΕ), που σχολίασε καυστικά το περιστατικό.

Επίθεση με τρικάκια απειλητικού περιεχομένου στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως

«Επίθεση” με… τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι μεταδίδει η ΕΡΤ. Μήπως και με κομφετί; Τουλάχιστον η ίδια η υπουργός την αποκάλεσε «παρέμβαση». Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στη σκληρά δοκιμαζόμενη -στη χώρα μας- ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», σχολίασε η ΕΠΕΚΕ.

«Αυτό που βρήκε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα τρικάκια στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, δεν είναι η πράξη και το απειλητικό περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κάλυψης από τα ΜΜΕ! Το να σου πετάνε δηλαδή τρικάκια στο γραφείο με απειλές του στυλ “Ν+2 οι ώρες σου” είναι κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό, κατι απλό και καθημερινό. Από αυτά που κάνουν οι “ημιπιτσιρικάδες”», απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προκαλέσει «βροχή» ειρωνικών σχολίων στα social media οι δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την δράση διαφόρων οπαδών του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «πιτσιρικάδες ή ημιπιτσιρικάδες», που πετάξαν τρικάκια, ανάμεσα στους οποίους και ο 35χρονος γιος του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top