Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του πυροσβέστη στον Έβρο 

Τη θλίψη τους εξέφρασαν επίσης ο Τσίπρας και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί

Τι δήλωσε για τον θάνατο του πυροσβέστη στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς

Τη θλίψη του αλλά και την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στον Νομό Έβρου, σε ανάρτησή του στα social media.  Τη θλίψη τους εξέφρασαν επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.  

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας τριών παιδιών ο πυροσβέστης που πνίγηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο πυροσβέστης βρήκε τραγικό θάνατο όταν  το πυροσβεστικό όχημα το οποίο οδηγούσε εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά ρέματος και ο ίδιος παρασύρθηκε από αυτά.   

«Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.  

Αλεξανδρούπολη: Εγκλωβίστηκαν μαθητές σε δημοτικό σχολείο από τις βροχές

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφερει στη σχετική ανάρτησή του:

«Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους & τους συναδέλφους του». 

Συλλυπητήρια εξέφρασε και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της επίσης: 

«Θρηνούμε την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειροπουλου που έχασε τη ζωη του, προσπαθωντας να σωσει παιδια. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο πυροσβεστικό σωμα».   

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 

 «Η Επιτροπή του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφάλειας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πυροσβέστη, για τον άδικο θάνατό του στην περιοχή του Απαλού Έβρου».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top